RENOVACIÓ O ALTA ASSEGURANÇA ANY 2.024
 
Per anar al formulari fes clic ací.
 
Per a participar en les caminades d’Anant Anant caminades (d’ara en avant AAc) és imprescindible estar assegurat individualment per a qualsevol accident que puga ocórrer. Hi han varis tipus d'assegurança:

1) Aquells que son posseïdors de la targeta federativa FEDME o de la targeta de la Associació Valenciana d'Esportistes de Muntanya AVEM, estan assegurats per eixes entitats.

2) A aquelles persones que no tenen les esmentades targetes i que vulguen participar en les nostres caminades, AAc els ofereix l'assegurança anual, amb un cost de 20 €. L'assegurança anual d'AAc en 2024 cobrirà les caminades de l'associació des de gener fins desembre de 2024, incloses també les eixides patrimonials que es fan conjuntament amb el Centre Excursionista de Castelló i altres associacions.

Quan rebem la vostra sol·licitud, us enviarem un correu de resposta indicant-vos el compte bancari on heu de fer efectiu, per transferència, el pagament dels 20€ de la quota anual d'assegurança per a 2024. També us indicarem el telèfon on fer el pagament per Bizum.

3) Aquelles persones que no han fet ús de les opcions 1 i 2, i vulguen participar en alguna de les caminades, AAc els farà l'assegurança per a cada caminada, que té un cost de 5 euros per als no socis i de 3 € per als socis (preu rebaixat com a novetat d'enguany) per cada dia de caminada. Si es tracta d'una eixida patrimonial el preu per a tots és de 3 euros.

D'altra banda, aquells socis que tinguen la targeta federativa autonòmica i vulguen fer eixides particulars a llocs d'Espanya on no els cobreix l'assegurança federativa, si ho comuniquen amb suficient antelació (4 ó 5 dies) els podríem assegurar per a eixes eixides al preu de 3 € per persona i dia. El mateix per a aquells socis que tinguen l'assegurança anual d'AAc.

 
AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar a les caminades. En càs contrari NO ES PODRA PARTICIPAR
 
Tornar
 
 
Obra subjecta a una Llicència de Creative Commons - Anant Anant caminades, 2.000-2.024 - Castelló - v8.1