CAMINADA DEL MES

Diumenge 03 de març de 2.019

LA VALL D'UXIO- SALIDA DESDE APARCAMIENTO GRUTAS DE SAN JOSE- RECORREMOS 1,5 KM POR EL CAUCE DEL RIO BELCAIRE (150mts de altitud) E INICIAMOS LA SUBIDA AL pico del PIPA (585 MTS ) pasaremos una pequeña via ferrata, ALCANZADO EL PIPA DESCENDEREMOS PASANDO POR LA FONT DEL GARRUT (descenso mas suave) posibilidad de visitar las trincheras y volvemos al Parking de las grutas de San Jose.

Ruta circular

DISTANCIA RECORRIDO 10'5 KM

Desnivell acumulat pujant 624m. - Desnivell acumulat baixant 624m. - Altitud màxima 576 m.  - Altitud mínima 125 m.

Dificultat tècnica: Moderat

 

 Desplaçament: Categoria 2  

 

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME o de l'abonament d'AAc. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)

de