CAMINADA DEL MES

RECORREGUT

PLA

PERFIL

GOOGLE EARTH

TRACK GPS

FOTO

ÀLBUM

Diumenge 24 de setembre

Sant Joan de Penyagolosa - Mas de Benages - La Banyadera - Font de la Cambreta - Barranc Fosc  - Sant Joan

10 Km.

Ruta circular.

La ruta s'inicia en Sant Joan de Peñagolosa en direcció a la zona d'acampada situada dalt del barranc de la Pegunta, en direcció a la lloma Belart, passaríem pel Mas de Benages i per davall de la lloma Belart arribaríem a la Banyadera, des de on ens internaríem pel barranc del Forn per a arribar a la font de la Cambreta (es pot pujar al mas de la al gust) esta a 10 minuts. La segona part es realitza abaixant pel barranc Fosc que és més aïna una senda, que ens deixaria de tornada en Sant Joan

Dificultat tècnica: Alta

 

 Desplaçament: Categoria 3

 

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. Es necessari efectuar la inscripció a tots els caminants. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)