CAMINADA DEL MES

Diumenge 22 de gener de 2.017

(realitzada el 5 de febrer)

Xóvar - Coll  d'Eslida - Barranc "Bellota" - Casa los Colaricos - Xóvar

14,5 Km.

Ruta circular que comença en Xóvar i que passa per: La Solana de Ajuez, Coll del Nas, Muntanya del Sastre, Coll d'Eslida, Coll dels Morts, Font "Bellota", Barranc "Bellota", Casa Los Colaricos, Alzina surera monumental i La  Foia.

Ruta circular - Desnivell acumulat pujant i baixant 699 m. - Altitud màxima 769 m.  - Altitud mínima 320 m.

Dificultat tècnica: Moderat

Coordenades: 1903

 

 Desplaçament: Categoria 2  

 

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME o de l'abonament d'AAc. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)