CAMINADA DEL MES

Diumenge 18 d'octubre de 2.015

Tirig - Museu de la Valltorta - Barranc de la Valltorta

10,4 Km.

Circular: Si - Distància: 10,4 km – Temps aproximat: 2 h 35 m - Dificultat: Fàcil - Senyalitzat: Si

Al finalitzar la caminada es realitzarà por aquells caminants que ho desitgen una visita a las coves de la Valltorta, sempre que acabem abans de las 12:30 que es l'hora de l'última visita.

El barranc de la Valltorta es troba ubicat dins d'una zona muntanyosa del prelitoral mediterrani, en la part septentrional de la província de Castelló. Esta àrea geogràfica, formada pel gran altiplà del Maestrat, esta constituïda per un intricat sistema de valls mig àrids que s'estenen des de les terres aragoneses fins al litoral. Amb poques paraules, la Valltorta integra el curs mitjà d'una rambla situada entre dos regions geogràficament i geològicament distintes, l'Alt i el Baix Maestrat, les quals han sigut el marc de fets singulars al llarg de tota la seua història.

 

 Desplaçament: Categoria 2  

  

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)