CAMINADA DEL MES

Diumenge 10 de maig de 2.015

Xulilla: Toll blau i Ruta del ponts penjats

17 Km

La ruta esta en el terme de Xulilla, es realitza en el sentit oposat a les agulles del rellotge, si llevem l'ascens al fraret es queda en uns 15,9 km. La dificultat tècnica és mínima però si requereix un poc de fons físic. L'accés a les pintures rupestres no té molta complicació però si ací que tindre molta atenció.

Primer faríem el toll blau de forma lineal i a continuació la ruta dels ponts penjats. El desnivell seran uns 300 m menys ja que la ruta lineal al toll blau a penes té desnivell

 

Per a vore com es el recorregut, pots vore fotos fent clic ací.

 

 Desplaçament en bus  

  

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)