CAMINADA DEL MES

Diumenge 19 d'octubre de 2.014

Serra d'Irta: Alcossebre - Campanilles - Alcossebre

21,2 Km

*** Portar també el dinar ***

 21,2 km
Recorregut circular. Desnivell: Pujant 888 m, altitud màxima 558 m, baixant 783 m

Recorregut per la Serra d'Irta, accedint des de Alcossebre pel barranc de la Font de la Parra y baixant a la Font d'En Canes y la cala Argelaga. El barranc de la Font de la Parra te un recorregut un poc dificultós per a gent no acostumada a grans desnivells i terrenys desiguals.

 

 Desplaçament: Categoria 3

   

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES.