CAMINADA DEL MES

Diumenge 20 de Setembre de 2.014

(NOVA DATA 4 D'OCTUBRE)

Benicàssim - Font Tallada - Font de Sant Josep - Monestir Vell - Benicàssim

14,9 Km.

Desplaçament: Categoria 1

Itinerari:

Eixim en el carrer de la Comba, i ens dirigim cap a les vies del tren, que passem pel pas superior que hi ha, des d’allí ens dirigim per la senda que ens portarà a passar per davall de l’autopista. Agafem la pista i després pugem per la senda que ens portarà fins a la carretera asfaltada, per la que arribem a la Font Tallada, des d’allí agafem la pista que ens porta a la Font de Roc i després fins al Bartolo, nosaltres no arribem allí, ens desviem a l’esquerra per a arribar a l’esplanada, que ens condueix per una senda fins a la Font de Sant Josep, des d’allí descendim fins al Monestir vell, la Font de la Teula, i per la pista i després per la senda que transcorre pel barranc, fins a arribar a la carretera del desert que creuem, per a arribar al punt per on comencem la caminada i que ens portarà de tornada a Benicàssim.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES.