CAMINADA DEL MES

PLA

PERFIL

GOOGLE EARTH

TRACK GPS

FOTO

ÀLBUM

Dissabte 12 de juliol de 2.104

Benicàssim (Voramar) - Orpesa - Benicàssim (Voramar). Per la Via Verda

15 Km.

CAMINADA NOCTURNA (Portar llanterna)

Passejada de la Lluna Plena. Eixirem des de l'aparcament que hi ha darrere del Voramar, al costat de la Via Verda, a les 20:00 hores. Portar també el sopar i beguda, soparem a Orpesa i pendrem el cafè i els postres allí mateix. Al acabar tornarem al nostre lloc d'eixida.

Sense cap dificultat.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)