CAMINADA DEL MES

Diumenge 15 de juny de 2.014

Sant Joan de Penyagolosa: Teixos centenaris ruïnes prop Font Absevar

15,08 km.

Ruta circular - Dificultat tècnica: moderat

Pujant: 745 m. - Altitud màxima: 1.609 m. - Baixant: 745 m. - Altitud mínima: 1.265 m.

Coordenades: 1652

Pots consultar la ruta també a wikiloc

 

  Desplaçament en bus  
 

Caminada conjunta amb els companys del C.E.B., consisteix a anar cap al nord de Sant Joan a la Serra de la Batalla, on es troben les singularitats botàniques més importants de l’espai natural, sobretot boscos de roures i els dos sers vius més antics de tot el Penyagolosa: dos magnífics exemplars de Teix, que la gent de la zona daten amb una antiguitat de més de mil anys.

Important:

Marxa de tot el dia, portar esmorzar i dinar , aigua abundant passem per fonts però poden estar seques, el desnivell està entre els 1.200 i 1.600 m. Molt important en ser una marxa conjunta ens podem reunir entre 70 u 80 senderistes , per tant és convenient anar sempre junts i no deixar espais, ni ressagar-se, per a no entorpir la marxa i sobretot no avançar-se mai al guia.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)