CAMINADA DEL MES

Diumenge 4 de maig de 2.014

Artana - Cova tronc - Puntal - Ereta - Artana

13,4  Km.

Ruta circular - Dificultat tècnica: moderat

Pujant: 573 m. - Altitud màxima: 692 m. - Baixant: 573 m. - Altitud mínima: 171 m.

Coordenades: 500

  Desplaçament: Categoria 2  
 

El lloc d'eixida de la caminada en Artana potser a la entrada del poble, on hi ha una rotonda i una gasolinera annexa. Ens desviaríem en la rotonda cap a la gasolinera i per tant cap a la ronda que rodeja el poble, (NO AGAFARÍEM la avinguda principal, la Av. Serra d'Espadà). Allí, junt a la gasolinera es pot aparcar. Fes clic i voràs el plànol de situació.

Tal vegada el perfil espanti a algú, però la caminada val molt la pena, perquè per una part tenim unes vistes magnífiques de tota la Plana, fins i tot si el dia acompanya es poden veure perfectament les Columbretes i, per altra banda de tota la serra d'Espadà. Vorem les poblacions de Vilavella, Vall d'Uixó i Alfondenguilla des del Puntal. Fins i tot veurem una mina abandonada i també és pot veure alguna galeria.

Altres indicacions: Gran part del recorregut és amb arbres, per tant tindrem prou ombra. El tram fort de pujada tot és amb ombra, només cal agafar-lo en calma. Ah!, important, en el recorregut no hi ha cap font.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)