CAMINADA DEL MES

Diumenge 9 de febrer de 2.014

Vilafamés - Mollet – Sant Miquel  - Vilafamés.

18 Km.

Caminada de tot el dia. Dinarem aproximadament a les 14 hores en l'ermita de Sant Miquel de Vilafamés.

Com arribar?

Eixirem de Castelló i agafarem l'autovia Betxí - la Pobla, ens dirigirem cap La Pobla Tornesa. A l'arribar a la segona eixida de la Pobla, sortirem direcció Albocàsser i Vilafranca.

A uns tres o quatre quilometres, trobarem un desviament cap Vilafamés. Continuarem per aquesta carretera i a l'arribar a la segona rotonda, farem un gir aproximadament de 275 graus i ens desviarem cap el poble.

A un quilòmetre trobarem la zona esportiva, i l'escola . Solament passar l'escola intentarem aparcar a uns carrer ample que hi ha a l'esquerra.

 

El major desnivell de pujada és a l'inici per a pujar al pic del Mollet, després és molt senzill i discorre quasi en la seua totalitat per pistes de terra.  La muntanya Mollet està situada entre Sant Joan de Moró i Vilafamés. És un espai natural de gran interès botànic, paisatgístic, arqueològic i per tant cultural, que es veu seriosament amenaçat per l'extracció indiscriminada d'argila per a la indústria del taulell.

 Desplaçament: Categoria 2  

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)