CAMINADA DEL MES

RECORREGUT

PLA

PERFIL

GOOGLE EARTH

TRACK GPS

FOTO

ÀLBUM

Diumenge 12 de gener de 2.014

Benicàssim - Serra d'Orpesa - Via Verda - Benicàssim

14,6 Km.

Ruta circular que comença en el Voramar (Benicàssim), continuem cap a l’interior, creuant la A-7 i la N-340, en direcció a la Serra d’Orpesa. Tornem cap al mar, al què arribem en el Port Esportiu d’Orpesa, en el que iniciem el camí de tornada al punt d’eixida, caminant entre el mar i la Via Verda, per a arribar novament al Voramar.

Lloc d'eixida: Aparcament darrere del Voramar, creuant per baix l'antiga via del tren.

 Desplaçament: Categoria 1  

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)