CAMINADA DEL MES

Diumenge 12 de maig de 2.013

Benafigos - Font de la Cormana - Vidre - Pista de la Solana - Benafigos

13,6 Km

 Desplaçament: Categoria 3  

Ruta circular - Dificultat: Moderada

Desnivell acumulat: Pujant 616m. - Baixant 616 m. -- Altitud: Màxima 1.076 m - Mínima: 696 m.

Recorregut mitjà i un poc difícil en certs moments de la caminada que ens portarà fins als masos de la Cormana, veurem casetes i parets de pedra seca per tot arreu, cosa que denota la divisió extrema de les propietats. Gaudirem d’una bona perspectiva del Penyagolosa i de la zona del Vidre amb immensos carrascars, alguns forns de calç perduts a les vessants del barranc de la Cormana donen fe d’una activitat dels nostres avantpassats.

Tret del Bloc de Miguel Àngel: Per camins i sendes de Benafigos

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)