CAMINADA DEL MES

Diumenge 17 de febrer de 2.013

Argeleta - Mola del Bou Negre - Finestra de Lludient - Lludient

10,7 Km.

 Desplaçament en BUS  

Desnivell acumulat de pujada : 550 m.

Dificultat moderada

NOTES DEL AUTOR DE LA CAMINADA:

Ruta lineal no circular.

S’ix d’Argeleta, pugem al Mola del Bou Negre, d’allí a la finestra de Lludient. I tornada a Lludient. Dinar per al que vullga en el restaurant de Lludient (bones paelles).

Ruta amb boniques panoràmiques sobre Argeleta. El Mola del Bou Negre és una antiga fortificació (de la que es conserva unes muralles i un aljub, queda també una Masia abandonada on se suposa estaria la població). Des d’allí es poden divisar boniques vista sobre el canó del riu Villahermosa. Seguim cap a la finestra de Lludient per un camí pedregós.

La finestra de Lludient és una formació rocosa en forma de finestra des de la que se veu la població de Lludient, i dóna accés a una panoràmica vertiginosa sobre el canó del riu Villahermosa.

Tornem sobre el nostre passos fins una masia abandonada i des d’allí iniciem el descens cap a Lludient per un bosc de pins.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)