CAMINADA DEL MES

Diumenge 16 de desembre de 2.012

La Pobla - El Bartolo - Les Santes - La Pobla (PR-CV 422)

15,5 Km.

Desplaçament: Categoria 1

Itinerari:

Començarem la nostra caminada circular en la Plaça del Portal de La Pobla, anirem en direcció sud per a creuar per davall de la CV-10, passarem per la desviació de la Pista Forestal del Desert, però nosaltres continuarem recte pel camí que porta a l’Àrea recreativa de la CV-10, abans d’arribar a ella ens desviarem a l’esquerra per a agafar El Camí Vell del Desert, continuarem ascendint pel camí del Burgar i el camí del Coll de la Mola, que ens porta a la mateixa. En aquest punt ens desviarem a l’esquerra per a anar fins a la Creu del Bartolo, bé per les Crestes o pel camí que es troba uns metres més avant. Arribarem a la cima del Bartolo, i baixarem fins a arribar a la Senda del Collet, per la que anirem fins a arribar a la Pista forestal dels Santes, que agafarem fins a arribar a l’Ermita. Després de visitar l’Ermita, agafarem el camí del Collet, que ens portarà de tornada a La Pobla, passant per l’Assut. I en la Plaça del Portal acabarà la nostra caminada, en el mateix punt en què l’havíem començat.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)