CAMINADA DEL MES

Diumenge 25 de novembre de 2.012

Mas En Pollo(Els Rosildos) - Tossal Saragossà - El Malladàs - Mas En Pollo

12,2 Km.

Desplaçament: Categoria 2

Ruta circular - Dificultat: Moderada - Desnivell acumulat de pujada: 645 metres

Pots accedir al arxiu de Google Earth que ens indica com arribar des de Els Rosildos al Mas d'En Pollo.

Ruta realitzada seguint el mapa del Tossal de la Serra d'En Galceran, per unes sendes que les marca (al mapa) com a GR però que en realitat estan marcades com PR. Pugem pel barranc de la Roca Roja, passant pel pou de Domingo (tots els pous de la ruta estaven sense aigua), per arribar al pla de la Creueta (pal indicador) des d'on pugem i baixem al Tossal de Saragossa. Tornem al pla i baixem per la vora de la Talaia, anant a buscar el collet de la Grèvol (desviant-nos a la font de la Grèvol) i baixant fins al Malladàs, des d'on retornem cap al punt d'inici passant per l'ereta, el mas d'en Guillem i el pou de l'argila.

Informació de la ruta treta de Wikiloc i Casiaventurilla.

NOTES DE L'AUTOR:

Segurament farem una ampliació per a continuar per les crestes que que ens donaran unes boniques vistes

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)