CAMINADA DEL MES

Diumenge 8 de juliol de 2.012

Ruta sobre el Riu Villahermosa (Tram des del pont després de Cedraman a l'anterior)

5 Km.

(dos i mig per dins del riu i un altre dos i mig per la carretera)

* Dificultat moderada - Desnivell acumulat 100 metres*

NOTES DEL AUTOR:

És una ruta fluvial, anirem per dins del riu Vilahermosa, poden haver-hi trams curts de 3 a 4 metres, en que tindrem que nedar (l’aigua cobreix per complet), hi ha dos trams màxim tres.

Imprescindible sabatilles d’aigua (NO xancles, NO sandàlies), és possible fer-ho amb sabatilles esportives amb sola gruixuda i amb dibuix gruixut perquè no es claven les pedres, ni esvares). Imprescindible banyador o pantalons curts, que es pugen submergir

Qualsevol cosa que portes damunt tingues en compte que se submergirà per la qual cosa si no vols que es mullen, fica-les en bosses estanques o no les portes.

És una ruta molt agradable per a fer en el mes de Juliol amb 25º de temperatura mínima. És divertida i sempre amb sorpreses però no perillosa . És un dels trams mes bonics sobre el riu Vilahermosa, les fotos que podeu vore des de baix crec que parlen per si mateixes.

Duració de la ruta de 3 a 4 hores, ens dóna temps de dinar a Lludient.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)