CAMINADA DEL MES

Diumenge 10 de juny de 2.012

Cirat - El Tormo - Riu Millars - Cirat

11,2 Km.

Altitud mínima: 335 metros, màxima: 510 metros
Desnivell acumulat pujant: 459 metros, baixant: 463 metros
Grau de dificultat: Fàcil - Temps aproximat: 4 hores13 minuts

IMPRESCINDIBLE PORTAR  BANYADOR I CALÇAT ADEQUAT PER CREUAR EL RIU!!!

Deixarem els cotxes després de creuar el pont (abans d'aplegar a Cirat), a la esquerra a la zona d'acampada.

Descripció completa en el enllaç RECORREGUT

Pots vore fotos del recorregut des d'ací

NOTES DEL AUTOR DE LA CAMINADA:

Ruta a realitzar en mesos de maig, juny o setembre ja que cal travessar dos guals per dins del riu amb molt poca profunditat excepte si han soltat la presa, transcorre quasi tota per ombres. Podem veure vistes de Cirat, una cova que s’utilitza com a corral d’ovelles, un barranc molt frondós, visita turística a El Tormo (no inclou la cervesa en el menú) i baixada de El Tormo al riu. Es travessa el riu en dos o tres guals -convenient sabatilles de riu o semblant-. Es puja del riu a asfalt, transcorrent el recorregut paral·lel al Millars (boniques vistes. Es puja a un poblat abandonat d’Hidroelèctrica, i baixada de nou a Cirat. Dinar en el Restaurant Sorní, amb permís de l’amo.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)