CAMINADA DEL MES

Tu tries!. Ha estat la primera elegida.

Diumenge 22 d'abril de 2.012

Aín -  L'Ereta - La Nevera - Coll de Barres - Aín

12,2 Km.

Altitud mínima: 481metros, màxima: 938 metres
Desnivell acumulat pujant: 524 metres, baixant:516 metres
Grau de dificultat: Moderat - Temps aproximat: 4 hores 30 minuts

Pujant d'Aín pel barranc de la Caritat, passant pel corral de l'horteta i el barranc de l'horteta a l'Ereta, i per la font de l'Ereta al coll de Mosquera. Des d'ací passem per tota la carena dalt dels noguerals fins al Pinar del Retor (on es troba la nevera d'Aín i retornant pel camí vell de Xóvar a Aín, passant pel corralet i el coll de Barres i tornant a baixar per l'horteta, el Benialinet i la font de la Caritat, entrant a Aín per la font de Sant Ambrós.

NOTES DEL AUTOR DE LA CAMINADA:

Ruta molt bonica, té precioses vistes panoràmiques. Transcorre tota per senda i pista, res d'asfalt i la major part entre ombres. Ruta a realitzar entre els mesos d'octubre a abril preferentment. Sobre la duresa: Esta a l'abast de tot aquell que li agrada caminar i que li agrada el senderisme, les dues vegades que l'hem fet sortint de Castelló a les 8:00 del matí estàvem dinant abans de les 14:30 hores a Eslida.

Des d'ací pots vore fotos del recorregut

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades)