CAMINADA DEL MES

Diumenge 22 de gener 2011

Llucena: Ruta del Molins

18,5 Km.

Altimetries:

Eixida a 598 m (plaça Espanya)

Punt mínim d’altura km 4) 398 m

Punt màxim d’altura (km 12) 600 m

Meta a 550 m( camp de futbol)

Màxims desnivells:

Baixada (km 2-4) fins a Badina

Pujada (km 10-12) pujada del riu

Llucena a la pista del naixement

Pujada (km 17-18,5) tram final de caminada

Itinerari:

Eixida en la Mitja Lluna. Baixada al riu per la part nord-est de la localitat eixint entre el km. 2 i 3 a la carretera d’entrada a la localitat (CV-190) durant un xicotet tram de 300 metres. Buscant novament la senda que porta a La Badina (punt de menor altura de la carrera, km 4). Es remunta cap al naixement del riu travessant els diferents molins, en uns desnivells d’aproximadament 50-60 metres positius i per pista i senda. En el km 7,5 passem el gual del camí dels Torrocelles (barranc Cassotes), molí assut que tornarem a passar en el km 15,5 ja de tornada. Entre el km 10,5 (Mes de Galapo – Molí del Ros) i el 12 se salva un desnivell de quasi 100 metres positius des del llit del riu fins a la pista del naixement. Des d’allí fins el km 15,5 es pren una pista ampla (1 km) i asfalt (2,5 km) per a prendre novament el llit del riu travessant el molí assut anterior i buscant la zona baixa del poble. Travessem entorn al km 14 el Toll de Carlos (zona empedrada tipus pavès). Remuntem fins al final de nou per senda i camí ample (final en el camp de futbol, darrere de la gasolinera). És dels 465 metres fins als 550 de la meta. La pujada té un gran desnivell.

AVÍS: Es necessari la inscripció prèvia per a poder participar en les caminades. No serà necessari efectuar la inscripció als caminants que disposen de la Llicència en vigor de la FEDME. Els que no complisquen alguna dels dues premisses NO PODRAN PARTICIPAR EN LES CAMINADES. (Pots vore la nota amb les Condicions de les caminades).