CAMINADA DEL MES

Diumenge 13 de novembre de 2011

Ermitori de Sant Joan - Barranc de La Pegunta - Penyagolosa - Mas de la Cambreta - Ermitori de Sant Joan

?? Km.

Eixim de l'Ermitori de Sant Joan (1275 m.) cap la Font Nova i la Font de la Pegunta, pugem al Penyagolosa i baixem cap el Mas de la Cambreta (1540 m.) i la Font del mateix nom (1470 m.). Tornem pel Barranc Obscur, per acabar en l'Ermitori de Sant Joan (1275 m)

 El dinar es farà en el transcurs de la caminada

Desplaçament en autobús:

Eixida de Castelló a la Plaça Maria Agustina a les 8:00.

Tornada des de Sant Joan de Penyagolosa aproximadament a les 18:00.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.