CAMINADA DEL MES

Diumenge 25 de setembre de 2.011

Monestir - Pista a La Pobla - La Creu - El Bartolo - Monestir

7,5 Km.

Començarem a caminar des del mateix aparcament del Monestir, pujarem a la Casa d’Oració i continuarem per una senda que ens portarà a la Pista de La Pobla, continuarem en direcció a La Pobla fins a arribar al desviament que ens conduirà, primer pujant per una pista i després per carretera asfaltada fins a arribar a la desviació a La Creu, després continuarem pujant fins a arribar al pic d’El Bartolo. Continuarem el nostre recorregut descendint fins al punt en què al pujar vam agafar l’asfalt, desviant-nos prompte per a agafar una esvarosa senda que ens tornarà a portar a la Casa d’Oració i al Monestir.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.