CAMINADA DEL MES

Diumenge 26 de Juny de 2.011

Lludient - (Pel Riu Villahermosa) - Lludient - Pou Negre - Lludient

Duració total aproximada 5 hores

Fotos per a veure el recorregut per dins del riu Fotos de la ruta al Pou Negre

S’ix de Lludient baixant al Riu Villahermosa, al costat del Restaurant Solsona, l’eixida des del restaurant es farà aproximadament a les 9:15 hores) . En arribar al Riu Villahermosa ens fiquem dins, i anem en direcció a La Giraba, fins a arribar a una presa (3 Km. aproximament). Tardarem unes dues hores aproximadament.  En arribar a la presa eixirem del riu per a pujar a la carretera i tornar cap a Lludient. Aproximadament uns 15 minuts. Com podeu veure la diferència d’anar o no per dins del riu és notable.

En arribar al poble els que vullguen poden continuar per davall del Pont Vell, per a agafar una pista que ens portarà al Pou Negre, i tornarem a Lludient per la mateixa pista.

IMPRESCINDIBLE

 - Sabatilles d’aigua (no xancletes ni sandàlies)

- Bastó

- Banyador, ens podem mullar fins al melic o mes ..

RECOMANABLE

- Una motxilla que es puga mullar (no amb carcassa metàl·lica)

- Bossa estanca o semblant per a introduir tot allò que es puga espatllar si es mulla

- Roba i sabatilles (sandàlies) de recanvi per a la tornada. És convenient portar calcetins pel riu

I evidentment moltes ganes de passar una bona estona (una aventureta per a poder contar), i si esvares i et mulles ... mes fresc aniràs.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.