CAMINADA DEL MES

Diumenge 15 de Maig de 2.011

Sant Joan de Penyagolosa - Sant Joan de Penyagolosa

15,25 Km.

Circular des de Sant Joan de Penyagolosa per la contornada del Pic Penyagolosa.

Eixim de l'Ermitori de Sant Joan (1275 m.) cap al Barranc Obscur, passant per la Font de la Cambreta (1470 m.) i el Mas del mateix nom (1540 m.), anem a la Nevera del Penyagolosa (1515 m.), la Font del Pas (1390 m.) i el Cantal de Miquelet (1480 m.), la Cova del Sastre (1290 m.), la Font Trobada, el Corralico (1515 m.), la Font de la Pegunta i la Font Nova, per acabar en l'Ermitori de Sant Joan (1275 m.). El dinar es farà en el transcurs de la caminada.

Desplaçament en autobús:

Eixida de Castelló a la Plaça Maria Agustina a les 8:00.

Tornada des de Sant Joan de Penyagolosa aproximadament a les 18:00.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.