CAMINADA DEL MES

Diumenge 23 de Gener de 2.011

Ermitori de La Magdalena - El Bartolo - Antic Restaurant Bruno

13,6 Km.

Comencem el recorregut en la base de l'Ermitori de La Magdalena, ens dirigim cap al parvulari i continuem pujant cap la Font de la Salut i desprès al Mas de Xiva. Continuem cap la Urbanització del Refugi, per a anar a cercar la pista forestal que travessa el Coll de la Mola i arriba a la Pobla és la Pista del Desert. Després, ens desviarem a la dreta arribarem al Bartolo per la pista, i al final per la carretera que porta directament al Bartolo des del Monestir. Baixem per la carretera, ens desviem a la dreta per on havíem pujat i després agafem la senda que ens porta cap a La Bartola, ens desviem a la dreta per a agafar la senda que ens porta a la pista que va al Pobla, i en arribar a ella anem a l'esquerra fins a arribar a l'antic Restaurant Bruno que és el final de la nostra caminada.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.