CAMINADA DEL MES

Diumenge 20 de Setembre de 2.009

Font Tallada - L'Agullot - Castell de Miravet - Font de Perelló - Font Tallada

11 Km.

Eixim de la Font Tallada i ens dirigim a la senda que sempre pujant ens porta a l’Agullot. Des d’allí baixem uns metres i ens desviem a una senda que ens porta pel que és la muntanya continuació de les Agulles en direcció al Castell de Miravet, a què arribem primer agafant una pista i desviant-nos a la dreta quan ens ho indique un pal indicador, agafem la senda que transcorre davall una pinnada, i després vorejant una cresta fins a arribar al Castell de Miravet. Una vegada acabada la visita, tornem pel mateix lloc fins a arribar a la pista, ens desviem a la dreta i baixem a la Font de Perelló. Continuem tornant arrere per la mateixa pista, ara en sentit ascendent i no la deixem fins a arribar a la senda per la qual hem vingut, continuant fins a l’Agullot, descendint per a acabar en la Font Tallada, on hem començat i acabem la caminada.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.