CAMINADA DEL MES

Dissabte 19 de Juliol de 2.008

Ermitori de La Magdalena - El Bartolo - Antic Restaurant Bruno

13,6 Km.

Després de realitzar esta ruta per primera volta el 2 de desembre del any 2.007, farem esta ruta per la nit, serà la primera caminada nocturna d'Anant Anant caminades.

Comencem el recorregut en la base de l'Ermitori de La Magdalena, ens dirigim cap al parvulari i continuem pujant fins al primer encreuament amb la carretera (Km. 1,75), la tornem a creuar (Km. 3,15). Després s'arriba a la zona del Mas del Bover i ens desviem cap al Mas de Xiva (Km. 3,64), hi ha una altra ruta mes curta però que obliga a fer 300 metres per la carretera. Ambdues ens porten a Urbanització del Refugi (Km. 4,30), per a anar a cercar la pista forestal que travessa el Coll de la Mola i arriba a la Pobla (Km. 6,14) és la Pista del Desert. Després, ens desviarem a la dreta (Km. 6,68) arribarem al Bartolo per la pista, i al final per la carretera (Km.7,56 ) que porta directament al Bartolo des del Monestir. Baixem per la carretera, ens desviem a la dreta per on havíem pujat i després agafem (Km. 10,84) la senda que ens porta cap a La Bartola, ens desviem a la dreta (Km 11,51) per a agafar la senda que ens porta a la pista que va al Pobla, i en arribar a ella (Km. 12,33) anem a l'esquerra fins a arribar a l'antic Restaurant Bruno que és el final de la nostra caminada.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.