Antic Restaurant Bruno - La Pobla - El Bartolo - Antic Restaurant Bruno

Duració aproximada: 4 hores 30 minuts. -- Dificultat: Mitjana

- Eixim de l’antic Restaurant Bruno (Aladino) per la senda situada a l’esquerra de la pista que porta a La Pobla (Bruno - La Pobla)

- 15 minuts després hi ha un encreuament de camins, nosaltres seguim pel de la dreta.

-10 minuts més tard en l’encreuament de camins deixem el camí i entrem en una altra senda a l'esquerra.

- Caminant 10 minuts la senda ens porta a una pista que prenem cap a la dreta, aquesta ens porta al Coll de la Mola.5 minuts seguint la pista arribem a la Mola i a la pista (Bruno - La Pobla) des d’on prenem una xicoteta senda a l’esquerra que seguim.

- 8 minuts trobem un encreuament de sendes, prenem el de la dreta. Aquesta senda ens porta fins al final del Desert on es converteix en pista que seguim fins a prendre el camí a la dreta abans de la carretera (Autovia). Creuem l’Autovia pel túnel que té una fletxa groga (no per la canonada).

- Abans de 2 hores des de l’eixida entrem en La Pobla Tornesa on esmorzem.

- Eixim del poble per l’Avinguda de l’Assut. En el primer encreuament de camins trobem el cartell “Camí del Bassot “ prenem el de la dreta, creuem l’autovia per túnel i prenem el camí just enfront del túnel (el camí recte).

- Després de 37 minuts de camí quan s’acaba l’asfalt trobem un senyal de parc natural amb una fletxa marcant una senda a mà dreta que ens porta al Cim del Bartolo per l’anomenada Balaguera.

- En 1 hora i 30 minuts aproximadament des de l’eixida de la Pobla arribem al Bartolo. La baixada la fem fins a la Mola per una desviació a la dreta i des del Coll de la Mola per la pista Bruno - La Pobla. Arribem al restaurant (ens haurà costat més de 2 hores des de la Pobla).

PLA
Clic per tornar a la caminada