CAMINADA DEL MES

Diumenge 2 de Desembre de 2.007

Ermitori de La Magdalena - El Bartolo - Antic Restaurant Bruno

13,6 Km.

Des del començament del camí d'Anant Anant caminades, sempre hem volgut fer aquesta caminada, i al fi ho hem aconseguit. Gràcies a tots els que ho han fet possible.

Comencem el recorregut en la base de l'Ermitori de La Magdalena, ens dirigim cap al parvulari i continuem pujant fins al primer encreuament amb la carretera (Km. 1,75), la tornem a creuar (Km. 3,15). Després s'arriba a la zona del Mas del Bover i ens desviem cap al Mas de Xiva (Km. 3,64), hi ha una altra ruta mes curta però que obliga a fer 300 metres per la carretera. Ambdues ens porten a Urbanització del Refugi (Km. 4,30), per a anar a cercar la pista forestal que travessa el Coll de la Mola i arriba a la Pobla (Km. 6,14) és la Pista del Desert. Després, ens desviarem a la dreta (Km. 6,68) arribarem al Bartolo per la pista, i al final per la carretera (Km.7,56 ) que porta directament al Bartolo des del Monestir. Baixem per la carretera, ens desviem a la dreta per on havíem pujat i després agafem (Km. 10,84) la senda que ens porta cap a La Bartola, ens desviem a la dreta (Km 11,51) per a agafar la senda que ens porta a la pista que va al Pobla, i en arribar a ella (Km. 12,33) ens n'anem a l'esquerra fins a arribar a l'antic Restaurant Bruno que és el final de la nostra caminada.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.