RECORREGUT CAMINADA SETEMBRE DE 2.005

ITINERARI

EL PUENTE (750m.) - EL MOLINAR (840m.) - BARRANC DEL RESINERO – MODROŅAL (969m.) - NAIXEMENT DEL PALĀNCIA (880m.) - LOS CLOTICOS (850m.) - EL PUENTE.

Duraciķ aproximada: 4 hores 30 minuts.

Distāncia aproximada: 16Km

Dificultada mitjana

Iniciem el recorregut en El Puente per la senda PR-80, passem junt amb les cases de Ríos Arriba, la font Seca , la font de la Mina i El Molinar. Abans d'entrar a l'era deixem el PR-80, travessem el riu Palāncia i passant per la casa de Cuartas arribem a la pista, que seguim direcciķ a El Toro i que abandonem uns metres després per a continuar per la pista de l'esquerra cap a la casa forestal en direcciķ al naixement del Palāncia.

Abans d'arribar al naixement del riu ens trobem amb el seu primer afluent El Resinero. Remuntem el seu llit per un senda que iniciant per l'esquerra va canviant de vora ben sovint. Tornem per una pista que passant junt amb el corral de Castillo i els del Modroņal ens porta a la conflučncia dels dos rius des d'on continuem al naixement del Palāncia.

Tornem seguint la pista fins a la font dels Cloticos. Creuem al cāmping abaixant al riu per la font del Saüc. Prenem la senda junt amb el riu al pou de la Torreta i ens incorporem a la carretera en El Gargot. Després d'uns 200-300 metres deixem la carretera per a tornar al punt de partida.

 

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua prōpia seguretat personal i de totes les conseqüčncies que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organitzaciķ de cada caminada.