CAMINADA DEL MES

Diumenge 23 de maig de 2.004

L'Alt Palància

Bejís (El Puente) - Naixement Riu Palància - Bejís

17 Km.

Duració aproximada: 5 h. - Dificultat mitjana

RECORREGUT:

El Puente (750 m.)- Penyes de Amador (1.137 m.)- El Molinar (840 m.)- Naixement del Palància (880 m.) - Los Cloticos (850 m.) - El Càmping - El Puente (750 m.)

Iniciem  el recorregut per la senda PR-80 que deixem a la nostra esquerra, després d'1 km. aproximadament, i iniciem l'ascens a les Penyes d'Amador passant pel llogaret de Ríos Arriba  i el Collado Royo (950 m.) on creuem la pista i seguim per una senda fins que es perd entre matolls. Continuem per la vessant fins al cim travessant per una zona de molest camí. Descendim per pista per a trobar el PR-80 que seguim fins al Molinar punt en què abandonem la senda. Creuem el barranc Agualobos i el riu Palància, i ascendim per la pista fins la casa forestal en direcció al Naixement del Palància. Tornem  per la pista anterior fins la font dels Cloticos. Baixem al riu passant per la font del Saúco i busquem el PR-80 que ens porta al punt de partida.

AVÍS: Tots els participants en les caminades ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua pròpia seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap cas a Anant Anant caminades o a l'organització de cada caminada.